Magnus Ekström

 

”Kotipaikkani on Hanko, ja toimimme Hangonkylän satamassa ja Helsingissä.

Aloitin vuonna 1988 1-luokan kalastajana. Olen sukuni kolmannen polven kalastaja, ja kalastamme edelleen ympäri vuoden. Kalastustapani on verkot.

Myyn itse pyytämää kalaa sesongin mukaan mutta päätuote on kirjolohta ja Norjan lohta. Lämmin- ja kylmäsavukalaa, graavikalaa kuten myös silakkaa saatavilla. Kauppapaikkoinani toimivat Hakaniemen Kauppahalli, Hangonkylän sataman kalakauppa ja Hangon Graniittilinnan myymälä.

Harjoitan myös Catering-toimintaa. Minulla on oma ravintola På Kroken Hangossa. Uusi På Kroken Helsinki avataan syksyllä 2018 Hietalahdessa.

Lempikalojani ruuanlaitossa ovat paistettu kilohaili, silakka, savusilakka ja savukampela.”

_ _ _

"Mitt hemställe är i Hangö, och vi finns i Hangö by och i Helsingfors
Jag började som 1-klassens yrkesfiskare 1988. Jag är tredje gernarationens yrkesfiskare i vår släkt, och vi fiskar fortfarande året om. Jag fiskar med nät.  Vi säljer färsk egen fångad fisk och fiskprodukter av regnbågsforell och norsk lask, samt andra fiskar efter tillgång och säsong. Varm- och kallrökt samt gravade produkter, och även strömming. Våra försäljningsställen är Saluhallen i Hagnäs, Hangöby hamnens fiskbutik samt Graniittilinna:s butik i Hangö.

Vi har även Catering-verksamhet. Vi driver även På Kroken-restaurangen i Hangö, och den nyöppnade På Kroken -restaurangen i Sandviken i Helsingfors.

Min favoriträtter är stekt skarpsill, sökt strömming och rökt flundra."

 

- Magnus Ekström

Ota yhteyttä Magnus Ekströmiin
    • Puhelintilaukset: 040-5213857. Yksityistilaisuuksia myös mahdollista kysyä! Möjligt att fråga även om privata tillställningar!

      Myynti: Hangonkylän satama ja Hakaniemen kauppahalli

Kuvapoimintoja Facebookista

ESKO-kalatalousohjelma

Tämä sivusto ja facebook-sivu on toteutettu ESKO - Etelä-Suomen kalatalousohjelman Rannasta Ruokapöytään –hankkeessa.

Ohjelmaa koordinoi Etelä-Kymenlaaksossa Leader Sepra ja sitä rahoittaa Euroopan kalatalousrahasto EKTR..