Kalastan Haminanlahdella ja Kotkan edustalla. Valikoimassa on ahventa, kuhaa ja silakkaa sellaisenaan ja fileenä - sekä myös silloin tällöin haukea.
”Olen harrastanut kalastusta aina. Lukion jälkeen opiskelin iktyonomiksi, jonka jälkeen toimin ammattikalastajana Helsingissä ja työskentelin erilaisissa kalatalousjärjestöissä ja alan yrityksissä.
Minulle tärkeintä suomalaisessa paikallisessa kalassa on sen tuoreus, hyvä maku ja terveellisyys. Se on erinomaista raaka-ainetta kaikenlaiseen ruoanlaittoon. Kotimaisen kalan hiilijalanjälki on pieni, ja kalastuksessa saatujen toisarvoiset lajit . Hienointa kalastuksessa on onnistumisen tunne, vapaus ja luonto. Haasteellista ovat hylkeet ja merimetsot, ajoittaiset kalastusvälinerikot, lisääntyneet myrskyt ja lupien kustannukset.
Mottoni on ”aina pitää yrittää”. Sillä mielellä on hyvä lähteä merelle.”
– Pasi Kauppinen
-
-
Tmi Pasi Kauppinen
Puh. 0440 710 700
-