Magnus Nyholm

 

”Aloitin vuonna 1985 1-luokan kalastajana. Kalastan aluksellani Charlottella käyttäen kahta rysää ja verkkoja, joita on käytössä keskimäärin 1-2 kilometrin verran. Kotipaikkani on Tirmo Porvoossa.

Myyn lämmin- ja kylmäsavukalaa, lohikalat valmistan itse samoin kuin myös graavikalat, silakkasäilykkeet, sinappi ja salaattikastikkeet. Erikoisuutena tarjoamme kylmäsavukuhaa sekä omaa saaristolaisleipää.

Minulla on tilausravintola Ryssjon sekä tilaussauna, jonne veneilevät asiakkaat pääsevät ihan laituriin. Tarjoan myös saaristokierroksia maksimissaan 12 henkilön seurueille.

Olen ollut mukana Stadin Silakkamarkkinoilla 32 vuotta. Vuonna 2017 saavutin 1. sijan vuoden maustekala-sarjassa.

Kalaruuissakin yksinkertainen on parasta: lempiruokani ovat suolasilakat ja keitetyt perunat.”

_ _ _

"Jag började som 1-klassens yrkesfiskare 1985. Nu fiskar jag med båten Charlotta och använder 2 ryssjor och nät, som jag har sammanlagt 1-2 km. Hemham är i Tirmo i Borgå.

Jag säljer varm- och kallrökt fisk, laxfiskarna tillreder jag själv, likaså gravad fisk, strömmingsinläggningar, senaps- och salladssåserna. Som specialitet erbjuder vi kallrökt gös och egen skärgårdslimpa.

Vi har beställningsrestaurang Ryssjon och beställningsbastu, dit gäster med båt kan lägga till vid bryggan. Vi erbjuder även skärgårdskryssningar för grupper upp till 12 personer.

Jag har varit med på Helsingfors Strömmingsmarknad i 32 år. År 2017 vann jag 1. pris i årets kryddströmmingsklass.

Åven i fiskrätterna är de enkla rätterna de bästa, min favorit är salt strömming och kokt potatis."

- Magnus Nyholm

Ota yhteyttä Magnus Nyholmiin
    • www.nyholmsfisk.com
      Kauppapaikka: katso nyholmsfisk.com etusivulta tarkat ajat /Försäljning – se nyholmsfisk.com de exakta tidpunkterna finns på första sidan .
      Puhelintilaukset /Telefonbeställningar: 0400-714133

      Fölisöuddintie 245
      07360 Tirmo

Kuvapoimintoja Facebookista

ESKO-kalatalousohjelma

Tämä sivusto ja facebook-sivu on toteutettu ESKO - Etelä-Suomen kalatalousohjelman Rannasta Ruokapöytään –hankkeessa.

Ohjelmaa koordinoi Etelä-Kymenlaaksossa Leader Sepra ja sitä rahoittaa Euroopan kalatalousrahasto EKTR..