Helppo ja nopea lapsiperheen kalaherkku
  • 1 lohi- tai kuhafilee suikaloituna (noin 500 g)
  • 1 prk Creme Bonjour Cuisinea (valmiiksi maustettu)
  • 0,5 l ruokakermaa 15 %
  • tilliä
  • suolaa ja mustapippuria tarvittaessa

Kuumenna Creme Bonjour Cuisine ja kerma paistinpannulla tai kattilassa. Laita kalasuikaleet sekaan ja kypsytä hetki: ohuet suikaleet kypsyvät muutamassa minuutissa. Lisää tilli ja mausta suolalla ja pippurilla ainoastaan tarvittaessa, koska maustetusta Creme Bonjour Cuisinesta tulee jo makua!

Tarjoile perunoiden ja salaatin kera. Maistuu koko perheelle ja on nopea valmistaa!

Tulosta Sähköposti

Etelärannikon Kalaleader-ryhmä

Tämä sivusto ja facebook-sivu on toteutettu Etelärannikon Kalaleaderin Rannasta Ruokapöytään –hankkeessa.

Kalaleader-ryhmän toimintaa koordinoi Leader Sepra ja sitä rahoittaa Euroopan Meri-, Kalatalous- ja Vesiviljelyrahasto (EMKVR).