Skip to main content
Demo

Kaunissaaren kala

”Olen harrastanut kalastusta pikkupojasta lähtien. Ukin opissa harjoittelin nuoruusvuodet. Siitä saatu kipinä on muodostunut liekiksi, jota ei ole voinut sammuttaa!

Haasteena kalastajan ammatissa on oppia elämään luonnon voimien kanssa. Kari Tapion laulamin sanoin: ”Myrskyn jälkeen on poutasää”. Paljon on unohtumattomia hetkiä, kun lehtikään ei liiku ja meri on rasvatyyni. Hetkessä taas kaikki voi muuttua ja huomaa olevansa myrskyn keskellä.

Kalastan pääasiassa itäisen Suomenlahden ulkovesillä, Pyhtään Kaunissaaren vesialueella. Käsittely- ja jalostuspisteeni on Pyhtään Kaunissaaressa. Parhaiten minut tavoittaa puhelimella, kun tuoreen kalan tarve yllättää!

Kalastan pääsääntöisesti toukokuun lopulta joulukuun alkupuolelle. Päätuotteeni ovat kotimainen merilohi ja siika. Kesä-heinäkuun aikana on tarjolla merilohta, siikaa ja jonkin verran ahventa. Syys-marraskuun aikana valikoimassa on siikaa ja kylmäsavustettuja sekä graavattuja tuotteita, mahdollisuuksien mukaan myös lämminsavustettua merilohta ja siikaa. Erityisesti joulun aikaan valmistan kylmäsavustettuja lohituotteita yrityksille ja yksityisasiakkaille. Joulumyyntiin tarjolla on myös siian mätiä.

Kirkkaista Suomenlahden ulkovesistä pyydetty kotimainen kala – suoraan pyydyksestä asiakkaalle – on maultaan jotain, mitä kasvatettu kala ei voi koskaan saavuttaa. Nopeimmillaan pystyn toimittamaan Kaunissaaressa odottavalle asiakkaalle tuoreen, juuri pyydetyn kalan noin 10 minuutin viiveellä siitä, kun kala on verestetty.

Mottoni onkin: ”Kun tuoreus ja laatu ratkaisevat, on Kaunissaaren Kala valintasi!”

Ota yhteyttä Kaunissaaren kalaan
    • Kaunissaren kala
      Kaunissaari, Pyhtää

      Mikko Salonen
      Puh. 0400 926 039
      Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.